Over DeHuizenarts

DeHuizenarts onderzoekt vrijwel alle bouwkundige gebreken. Van vochtoverlast, schimmels en stank, tot houtrot, verzakkingen en scheurvorming. DeHuizenarts die bij u langs komt is verbonden aan het gerenommeerde Bureau voor Bouwpathologie BB. Dit bouwtechnisch bureau bestaat al meer dan 20 jaar en is gespecialiseerd in het analyseren en oplossen van technisch gecompliceerde problemen. Bureau voor Bouwpathologie BB publiceert al jaren artikelen in diverse bouwkundige vakliteratuur, geeft cursussen over bouwkundige gebreken en geeft voor diverse televisieprogramma's als de Rijdende Rechter, meester John Reid doet uitspraak en Kassa, bouwkundige adviezen. Ook heeft DeHuizenarts meegewerkt aan Lifestyle Xperience.


Tijdens het onderzoek wordt aangeven waardoor de problemen worden veroorzaakt en hoe u het kunt oplossen. Op verzoek kan het hersteladvies voor u op papier worden gezet.


Deskundigheid/ervaring:

Alle bij DeHuizenarts aangesloten deskundigen (bouwpathologen) doen in de dagelijkse praktijk niets anders dan problemen in de bouw, nieuwbouw of bestaande bouw onderzoeken. Hierbij wordt meetapparatuur ingezet om op basis van de modernste technieken feitenmateriaal te verzamelen om het probleem te duiden.


Referenties

DeHuizenarts heeft door de jaren heen enkele duizenden particuliere woningbezitters van hun bouwkundige problemen afgeholpen. Van het oplossen van een lekkage, tot het verhelpen van schimmels en houtrot en het duiden van de oorzaak van een scheur of verzakking. Reeds enkele duizenden particuliere huizenbezitters zijn in de afgelopen jaren van hun bouwkundig gebrek afgeholpen.


Artikelen

DeHuizenarts schrijft regelmatig artikelen in gerenommeerde vakbladen zoals ‘ZZP’er in de bouw’, maar bijvoorbeeld ook voor het ‘Vereniging Eigen Huis Magazine’. 


image-icon
Gebrekenonderzoeken
9557
image-icon
Nulmetingen
578
image-icon
Afgelegde kilometers
445940
image-icon
Tevreden klanten
10034

DeHuizenarts onderzoekt in heel Nederland!

In de loop der jaren hebben wij al duizenden panden onderzocht. Wij kennen daardoor ook specifieke problemen voor uw regio.