Overige problemen

U bent voornemens een huis te kopen maar bent bij de aankoopkeuring tegen een gebrek aan gelopen. Geadviseerd wordt dit bouwkundige gebrek nader te laten onderzoeken, dan bent u bij DeHuizenarts aan het juiste adres.

Aanleiding

Wanneer een scheur aan het licht komt waarvan uit de bouwkundige keuring niet blijkt waardoor deze is veroorzaakt, of deze ernstig is, dan kan DeHuizenarts dit voor u onderzoeken. Hetzelfde geldt voor lekkages, schimmels, houtrot, verzakkingen, etc. etc.

Onderzoek

DeHuizenarts onderzoekt de oorzaak de bouwkundige gebreken met behulp van allerhande apparatuur. Indien noodzakelijk worden metingen en tests uitgevoerd. Doel van het onderzoek zal zijn de bron te vinden van het bouwkundige gebrek en hoe dit te verhelpen is. Waar nodig wordt samengewerkt met andere experts om geavanceerdere tests uit te voeren.

Uitkomst

Na een specifiek onderzoek naar de oorzaak van een bouwkundig gebrek weet u waar u aan toe bent. Er wordt een advies gegeven hoe de gebreken zijn op te lossen. Op locatie zal mondeling worden toegelicht waardoor de gebreken worden veroorzaakt en wat u hier aan zou kunnen of moeten doen.


image-icon
Gebrekenonderzoeken
9557
image-icon
Nulmetingen
578
image-icon
Afgelegde kilometers
445940
image-icon
Tevreden klanten
10034

DeHuizenarts onderzoekt in heel Nederland!

In de loop der jaren hebben wij al duizenden panden onderzocht. Wij kennen daardoor ook specifieke problemen voor uw regio.