Lekkage

Onderzoek naar Lekkage in Epe

Zijn emmers noodzakelijk om het binnengedrongen water op te vangen, of zijn er geel- bruine vlekken ontstaan? Beide zaken zijn zeer vervelend. Waardoor wordt de lekkage in Epe veroorzaakt en hoe los je het op? Met behulp van DeHuizenarts weet u meer en bent u verlost van uw lekkage.

Bron van lekkage in Epe

De oorzaak van een lekkage kan zeer verschillend zijn. Meest voor de hand liggend is inwatering via een gaatje in de dakbedekking. Wind en extreme neerslag leiden tegenwoordig eveneens vaak tot lekkages en vochtoverlast in de omgeving van Epe. Ook stuif- en smeltsneeuw zijn vaak een bron voor lekkages. Inwendig condensatie en oppervlakte condensatie liggen menig maal ten grondslag aan vochtproblemen. Maar ook het doorslaan van een gevel is niet uit te sluiten als bron voor vochtproblemen. Ook een defecte afvoer of breuk in een leiding leidt tot lekkage. De oorzaak van lekkages is zeer verschillend.

Gevolgen lekkage in Epe

De gevolgen van lekkages kunnen naast wateroverlast zijn:

  • een geel-bruine aftekening
  • schimmelgroei
  • muffe lucht
  • loskomen van het stucwerk
  • ontstaan van mos en alg op de gevel

Naast vlekken kan ook een ander probleem ontstaan, de aanwezigheid van insecten. Denk daarbij aan pissebedden en zilvervisjes. Lekkages, door wat voor een oorzaak dan ook, kunnen op de lange termijn voor veel problemen in en rond het huis in Epe zorgen.

Onderzoek naar vochtproblemen en lekkage in Epe

DeHuizenarts onderzoekt de oorzaak van de lekkage met behulp van allerhande apparatuur. Indien noodzakelijk worden metingen en tests uitgevoerd. Doel van het onderzoek zal zijn de bron te vinden waardoor de lekkage wordt veroorzaakt.

DeHuizenarts onderzoekt in heel Nederland!

In de loop der jaren hebben wij al duizenden panden onderzocht. Wij kennen daardoor ook specifieke problemen voor uw regio.

Meer informatie over een onderzoek

 

 

image-icon
Gebrekenonderzoeken
9495
image-icon
Nulmetingen
576
image-icon
Afgelegde kilometers
443124
image-icon
Tevreden klanten
9970

DeHuizenarts onderzoekt in heel Nederland!

In de loop der jaren hebben wij al duizenden panden onderzocht. Wij kennen daardoor ook specifieke problemen voor uw regio.