Gebrekenonderzoek

Bent u particulier, heeft u een bouwkundig probleem aan uw woning en bent u daarover niet in geschil met een ander? Kortom: wilt u weten waardoor uw huis verzakt, waarom schimmel in de badkamer ontstaat, de houten vloer is aangetast door houtrot, waardoor de lekkage is ontstaan, of waardoor de muren scheuren?

In die gevallen kan een onafhankelijk en deskundig bouwkundig advies u uit de nood helpen. Een gedegen (destructief) onderzoek resulteert in een schriftelijke onderzoeksnotitie met een deskundig advies dat u digitaal aangeleverd krijgt.  In deze onderzoeksnotitie kunt u de omschrijving van de bouwkundige problematiek met de focus op de bijbehorende herstelmethode teruglezen.
DeHuizenarts biedt u deze dienstverlening voor een vaste prijs van € 450,- in heel Nederland, exclusief de eilanden. Heeft u naast het te onderzoeken gebrek nog een tweede of derde aspect om te laten onderzoeken, is dat mogelijk tegen een meerprijs van € 125,- per extra gebrek. Voor een onderzoek op een van de eilanden rekenen wij een vaste toeslag van € 200,-.
Dit zijn prijzen incl. BTW.

Onderzoek

Ter plaatse zal DeHuizenarts het bouwkundig probleem aanhoren en onderzoeken. Daarbij wordt, indien noodzakelijk binnen het kader van de opdracht, gebruik gemaakt van de modernste technieken en apparatuur, zoals bijvoorbeeld infraroodtechnologie om warmte- en koudelekken te lokaliseren en endoscopen om in constructies visuele opnamen te maken.

Inzet apparatuur

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van tal van meet- en regelapparatuur om bijvoorbeeld de luchttemperatuur, relatieve luchtvochtigheid en/of het restvochtpercentage in materialen te meten en te monitoren. De scoop van het onderzoek door DeHuizenarts wordt ingegeven door uw melding van het gebrek en de plaatsaanduiding. Op welke manier en met welke apparatuur het onderzoek plaatsvindt, wordt bepaald door de onderzoeker ter plaatse. DeHuizenarts geeft tijdens het onderzoek uitleg over de metingen en de apparatuur.
De apparatuur wordt alleen ingezet wanneer onze medewerker die het onderzoek uitvoert dat zinvol en noodzakelijk acht.  Onderzoeken op hoogte dienen volgens de Arbo-regelgeving te worden uitgevoerd. De inzet van klimmaterieel is niet bij onze prijs inbegrepen.

 


Vul uw gegevens in voor een afspraak

Gebrekenonderzoek aanvragen

image-icon

Uw probleem

Wat is het probleem en waar bevindt het zich?

extra probleem toevoegen

image-icon

Uw woning

Wat voor woning heeft u en wat is het bouwjaar?

image-icon

Uw gegevens

Vul uw naam en de gegevens van het onderzoekadres in

Het factuuradres is afwijkend van het onderzoekadresimage-icon
Gebrekenonderzoeken
9557
image-icon
Nulmetingen
578
image-icon
Afgelegde kilometers
445940
image-icon
Tevreden klanten
10034

DeHuizenarts onderzoekt in heel Nederland!

In de loop der jaren hebben wij al duizenden panden onderzocht. Wij kennen daardoor ook specifieke problemen voor uw regio.