Lekkage

Onderzoek naar Lekkage in Hank

Zijn emmers noodzakelijk om het binnengedrongen water op te vangen, of zijn er geel- bruine vlekken ontstaan? Beide zaken zijn zeer vervelend. Waardoor wordt de lekkage in Hank veroorzaakt en hoe los je het op? Met behulp van DeHuizenarts weet u meer en bent u verlost van uw lekkage.

Bron van lekkage in Hank

De oorzaak van een lekkage kan zeer verschillend zijn. Meest voor de hand liggend is inwatering via een gaatje in de dakbedekking. Wind en extreme neerslag leiden tegenwoordig eveneens vaak tot lekkages en vochtoverlast in de omgeving van Hank. Ook stuif- en smeltsneeuw zijn vaak een bron voor lekkages. Inwendig condensatie en oppervlakte condensatie liggen menig maal ten grondslag aan vochtproblemen. Maar ook het doorslaan van een gevel is niet uit te sluiten als bron voor vochtproblemen. Ook een defecte afvoer of breuk in een leiding leidt tot lekkage. De oorzaak van lekkages is zeer verschillend.

Gevolgen lekkage in Hank

De gevolgen van lekkages kunnen naast wateroverlast zijn:

  • een geel-bruine aftekening
  • schimmelgroei
  • muffe lucht
  • loskomen van het stucwerk
  • ontstaan van mos en alg op de gevel

Naast vlekken kan ook een ander probleem ontstaan, de aanwezigheid van insecten. Denk daarbij aan pissebedden en zilvervisjes. Lekkages, door wat voor een oorzaak dan ook, kunnen op de lange termijn voor veel problemen in en rond het huis in Hank zorgen.

Onderzoek naar vochtproblemen en lekkage in Hank

DeHuizenarts onderzoekt de oorzaak van de lekkage met behulp van allerhande apparatuur. Indien noodzakelijk worden metingen en tests uitgevoerd. Doel van het onderzoek zal zijn de bron te vinden waardoor de lekkage wordt veroorzaakt.

DeHuizenarts onderzoekt in heel Nederland!

In de loop der jaren hebben wij al duizenden panden onderzocht. Wij kennen daardoor ook specifieke problemen voor uw regio.

Meer informatie over een onderzoek

 

 

image-icon
Gebrekenonderzoeken
8799
image-icon
Nulmetingen
551
image-icon
Afgelegde kilometers
411400
image-icon
Tevreden klanten
9257

DeHuizenarts onderzoekt in heel Nederland!

In de loop der jaren hebben wij al duizenden panden onderzocht. Wij kennen daardoor ook specifieke problemen voor uw regio.