Second opinion

Twijfels over de uitkomst van een door derde uitgevoerd onderzoek, ook dan kunt u het probleem door DeHuizenarts laten beoordelen. Denk daarbij aan het wel of niet noodzakelijk zijn van vervanging van onderdelen, de oorzaak van een scheur, schimmel of lekkage. DeHuizenarts kan voor u een second opinion uitvoeren.

Aanleiding

U heeft een partij benaderd om te beoordelen of de dakpannen moeten worden vervangen. Vervolgens wordt u geadviseerd het hele dak te laten vervangen, dus ook de panlatten en tengels. Of u heeft een scheur in de gevel en u wordt geadviseerd de hele muur ook maar direct te laten voegen, is dat wel noodzakelijk? Bij twijfel is het raadzaam een tweede onafhankelijke partij nogmaals de problematiek te laten beoordelen. DeHuizenarts kan u daar bij helpen.

Twijfels over oorzaak

U heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de oorzaak van een bouwkundig gebrek. U twijfelt echter over de u aangedragen oorzaak. In deze gevallen kunt u DeHuizenarts vragen om een second opinion.

Onderzoek

DeHuizenarts beoordeeld het probleem voor u op een zo objectieve en onafhankelijk mogelijke manier. Dit wordt gedaan met behulp van allerhande apparatuur. Indien noodzakelijk worden metingen en tests uitgevoerd. Doel van het onderzoek zal zijn de bron te vinden van de problematiek.


image-icon
Gebrekenonderzoeken
9557
image-icon
Nulmetingen
578
image-icon
Afgelegde kilometers
445940
image-icon
Tevreden klanten
10034

DeHuizenarts onderzoekt in heel Nederland!

In de loop der jaren hebben wij al duizenden panden onderzocht. Wij kennen daardoor ook specifieke problemen voor uw regio.